semua Kategori
EN
Pematuhan kepada perkhidmatan berkualiti tinggi dan cemerlang

Rumah> Servis

REKA BENTUK & PEMBANGUNAN

Merekabentuk dan Membangunkan

Dengan 25 + tahun pengalaman berkhidmat lebih 100 negara di seluruh dunia, pasukan reka bentuk kami amat menyedari keperluan pasaran dan negara yang berbeza untuk memastikan model itu sesuai dengan niche pasaran anda.

Setiap tahun, kami melabur sehingga 10 juta dalam R&D, seperti bahan, teknologi dan peralatan baharu. Setakat ini kami mempunyai pasukan lebih daripada 28 pereka dan telah memperoleh lebih daripada 30 paten teknologi. Itulah sebab mengapa kita boleh melancarkan 1500 produk baharu setiap tahun.

Selain itu, jika anda mempunyai sebarang idea pakaian reflektif, kami akan membantu anda menukar idea menjadi produk dan menyesuaikan gaya jenama anda.

"Inovasi adalah sumber daya hidup berterusan syarikat. Kita mesti berterusan dalam inovasi untuk mencipta nilai yang mampan untuk pelanggan kami."

— Lock Wu, Ketua Pegawai Eksekutif SFVEST

OEM / ODM

OEM / ODM

Hubungi SFVEST- kami mempunyai Kapasiti Pengeluaran Terbesar untuk Pakaian Reflektif.

SFVEST menyediakan perkhidmatan OEM/ODM premium yang membantu membina jenama anda. Pelbagai perkhidmatan tersuai kami, kemudahan pengeluaran termaju dan pasukan berpengalaman akan menjadikan anda menonjol di pasaran tempatan.

Empat pangkalan pengeluaran kami di seluruh China dan Myanmar mempunyai jentera canggih dan kawalan kualiti yang ketat. Jadi kami dapat menyiapkan tempahan anda dalam masa yang singkat dengan kualiti yang terjamin.

PERKHIDMATAN KHAS UNTUK E-DAGANG

Ingin Menjadi Jenama Berjaya Seterusnya?

Produk berkualiti dan perkhidmatan premium SFVEST membuatkan anda terserlah.